Roald Lapperre en Saskia de Reuver in gesprek met vertegenwoordigers ministerie OWCS en schoolbesturen

Woensdag 26 oktober zijn Roald Lapperre (directeur generaal van Koninkrijksrelaties) en de directeur Landen, Saskia de Reuver, in gesprek gegaan met vertegenwoordigers van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport en de schoolbesturen van Curaçao.

Beeld: ©Ministerie BZK / Robin Oosterling

Op het schoolplein van de Cola Debrot school gingen zij in gesprek over de nulmeting in het onderwijs en het onderhoudsprogramma van de scholen, waarvoor Nederland 30 miljoen euro beschikbaar heeft gesteld. Lapperre en De Reuver hebben gebruik gemaakt van de gelegenheid om meer te horen van wat leeft in het onderwijsveld op deze twee onderwerpen. Het was een vruchtbare bijeenkomst waarbij met openheid werd gesproken.

“Het zijn gedreven mensen met hart voor het onderwijs”, aldus Lapperre en De Reuver aan het einde van de bijeenkomst.

  • Beeld: ©Ministerie BZK / Robin Oosterling
  • Beeld: ©Ministerie BZK / Robin Oosterling
  • Beeld: ©Ministerie BZK / Robin Oosterling
  • Beeld: ©Ministerie BZK / Robin Oosterling